La nostra història

El llarg historial de la nostra activitat es remunta a l’any 1895, quan la nostra besàvia, a Badalona, fabricava productes de ganxet artesans com les valones i els mocadors per a senyora.

Durant la dècada dels anys trenta del segle XX, els nostres avis van continuar el negoci artesà, fabricant roba infantil.

A partir dels anys cinquanta i seixanta, els nostres pares van decidir ampliar el negoci de roba infantil amb una fàbrica a Llorenç del Penedès i van crear una xarxa comercial que cobria els principals mercats de Catalunya i d'Espanya.

A partir de la segona meitat dels anys noranta, ens hem anat centrant en els uniformes de col·legi, un segment que demana sèries personalitzades.

La clau del nostre èxit ha estat sempre la bona qualitat dels productes que oferim a preus competitius i la nostra serietat en el tracte i en el servei. A més, la nostra llarga experiència en el sector de roba infantil, ens fa sobresortir.

Avui, doncs, amb quatre generacions en el sector, estem satisfets de poder continuar amb el projecte empresarial i seguir oferint el millor servei als nostres clients.

Avís legal

Protecció de dades de caràcter personal

S’informa l’usuari que les dades recollides en aquest formulari podrien passar a formar part d’un arxiu automatitzat, sota la responsabilitat d’Anissima (Josep Maria Figueras i Pagès).

L’usuari podrà fer valdre en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades de què sigui titular notificant-ho per escrit a la nostra adreça postal o electrònica (info@anissima.com), d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal. Per a més informació en aquest sentit, poseu-vos en contacte amb l’empresa.

Dades fiscals

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, a continuació s’exposen les dades que identifiquen l’empresa:
Josep Maria Figueras i Pagès
NIF: 35093012A

×