Qui som

Anissima és una empresa familiar dedicada a produir i a comercialitzar uniformes de col·legi, a més d’altres articles infantils juvenils: roba esportiva, bates, samarretes, faldilles i pantalons, motxilles, etc.

Ens avalen més de cinquanta anys d’experiència acumulada en el món de la confecció, però el cert és que el nostre projecte familiar va començar el 1895 amb els gèneres de punt.

Donem servei a un gran nombre d’escoles, AMPA, botigues especialitzades i clubs esportius d’arreu del país. Aquest servei es basa en una relació personal amb els actors-clau de cada escola o club.

A més, Anissima s’adapta als desigs del client, com ara canvis d’uniforme, de model, de qualitat, de logotips, de patronatge, etc. Sense cap mena de compromís, fem pressupostos i, fins i tot, propostes de models, tant per a modificar els que ja té l’escola com per a crear-ne de nous.

Avís legal

Protecció de dades de caràcter personal

S’informa l’usuari que les dades recollides en aquest formulari podrien passar a formar part d’un arxiu automatitzat, sota la responsabilitat d’Anissima (Josep Maria Figueras i Pagès).

L’usuari podrà fer valdre en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades de què sigui titular notificant-ho per escrit a la nostra adreça postal o electrònica (info@anissima.com), d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal. Per a més informació en aquest sentit, poseu-vos en contacte amb l’empresa.

Dades fiscals

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, a continuació s’exposen les dades que identifiquen l’empresa:
Josep Maria Figueras i Pagès
NIF: 35093012A

×