La nostra història

El llarg historial de la nostra activitat es remunta a lany 1895, quan la nostra besvia, a Badalona, fabricava productes de ganxet artesans com les valones i els mocadors per a senyora.

Durant la dcada dels anys trenta del segle XX, els nostres avis van continuar el negoci artes, fabricant roba infantil.

A partir dels anys cinquanta i seixanta, els nostres pares van decidir ampliar el negoci de roba infantil amb una fbrica a Lloren del Peneds i van crear una xarxa comercial que cobria els principals mercats de Catalunya i d'Espanya.

A partir de la segona meitat dels anys noranta, ens hem anat centrant en els uniformes de collegi, un segment que demana sries personalitzades.

La clau del nostre xit ha estat sempre la bona qualitat dels productes que oferim a preus competitius i la nostra serietat en el tracte i en el servei. A ms, la nostra llarga experincia en el sector de roba infantil, ens fa sobresortir.

Avui, doncs, amb quatre generacions en el sector, estem satisfets de poder continuar amb el projecte empresarial i seguir oferint el millor servei als nostres clients.

Avís legal

Protecci de dades de carcter personal

Sinforma lusuarique les dades recollides en aquest formulari podrien passar a formar part dun arxiu automatitzat, sota la responsabilitat dAnissima (Josep Maria Figueras i Pags).

Lusuari podr fer valdre en qualsevol moment els drets daccs, rectificaci, cancellaci o oposici de les dades de qu sigui titular notificant-ho per escrit a la nostra adrea postal o electrnica (info@anissima.com), dacord amb el que estableix la Llei orgnica 15/1999, de protecci de dades de carcter personal. Per a ms informaci en aquest sentit, poseu-vos en contacte amb lempresa.

Dades fiscals

En compliment de larticle 10 de la Llei 34/2002, d11 de juliol, de serveis de la societat de la informaci i comer electrnic, a continuaci sexposen les dades que identifiquen lempresa:
Josep Maria Figueras i Pags
NIF: 35093012A

×