Qui som

Anissima s una empresa familiar dedicada a produir i a comercialitzar uniformes de collegi, a ms daltres articles infantils juvenils: roba esportiva, bates, samarretes, faldilles i pantalons, motxilles, etc.

Ens avalen ms de cinquanta anys dexperincia acumulada en el mn de la confecci, per el cert s que el nostre projecte familiar va comenar el 1895 amb els gneres de punt.

Donem servei a un gran nombre descoles, AMPA, botigues especialitzades i clubs esportius darreu del pas. Aquest servei es basa en una relaci personal amb els actors-clau de cada escola o club.

A ms, Anissima sadapta als desigs del client, com ara canvis duniforme, de model, de qualitat, de logotips, de patronatge, etc. Sense cap mena de comproms, fem pressupostos i, fins i tot, propostes de models, tant per a modificar els que ja t lescola com per a crear-ne de nous.

Avís legal

Protecci de dades de carcter personal

Sinforma lusuarique les dades recollides en aquest formulari podrien passar a formar part dun arxiu automatitzat, sota la responsabilitat dAnissima (Josep Maria Figueras i Pags).

Lusuari podr fer valdre en qualsevol moment els drets daccs, rectificaci, cancellaci o oposici de les dades de qu sigui titular notificant-ho per escrit a la nostra adrea postal o electrnica (info@anissima.com), dacord amb el que estableix la Llei orgnica 15/1999, de protecci de dades de carcter personal. Per a ms informaci en aquest sentit, poseu-vos en contacte amb lempresa.

Dades fiscals

En compliment de larticle 10 de la Llei 34/2002, d11 de juliol, de serveis de la societat de la informaci i comer electrnic, a continuaci sexposen les dades que identifiquen lempresa:
Josep Maria Figueras i Pags
NIF: 35093012A

×